logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

VISITES ALS PARATGES

Per motius sanitaris i mediambientals, continuem controlant l'aforament als Paratges Naturals Municipals.

Cita prèvia Paratge Natural Municipal La Murta 

 

En la Murta l'aforament que s'oferix per a reserva prèvia correspon al 50% de l'aforament total, i s'ha distribuït de la següent manera:

Horari 

De 8:00 a 9:00h

De 9:00 a 11:30h

De 11:30 a 14:00h

De 14:00 a 16:30h

De 16:30 a 19:00h

De 19:00 a 20:00h

Persones 65 90 90 90 90 65

• Des de l'1 d'octubre fins a l'últim dissabte d'octubre, l'horari serà de 8 a 19 hores.

• Des de l'últim diumenge d'octubre fins al 28 de febrer, l'horari serà de 8 a 18 hores.

• Des de l'1 de març fins a l'últim dissabte d'abril, l'horari serà de 8 a 19 hores.

• Des de l'últim diumenge d'abril fins al 30 de setembre, l'horari serà de 8 a 20 hores.

Els grups no han d'excedir les 10 persones.

Es recomana demanar reserva prèvia almenys 72 hores abans enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o per telèfon al 96 245 92 69.

Respecte a la població vulnerable i majors de 70 anys, tenen entrada prioritària en qualsevol franja horària, sempre que acudisquen en grup de màxim dos o tres persones.

La reserva quedarà sense validesa en cas de tancament de la Finca per risc greu d'incendi o meteorològic, de la qual cosa s'informarà a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter) de l'Ajuntament d'Alzira al més prompte possible des que se sàpia, per la qual cosa s'aconsella que es consulten estes xarxes abans d'iniciar el seu desplaçament al paratge.

En la Casella, actualment, no hi ha limitació d'aforaments.

Per a la millora d'esta pàgina, agrairíem la seua col·laboració.

Preguem que envien els seus suggeriments i propostes al correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Normativa Fase 2 LA MURTA VALENCIÀ v3 Normativa Fase 3 LA CASELLA VALENCIÀ-01

 

Fes una visita als nostres paratges naturals més preuats:

 Senderismo La Casella Senderismo La Murta

CasellaV MurtaV

itinerarios por Alzira

Cita previa Recaudación

 

 

 

 

Permís de crema agrícola

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Transició Ecològica informa que degut al Decret de l'Estat d'Alarma es modifica el període de cremes agrícoles d'acord amb la resolució de 10 d'abril de 2020, del director general de Prevenció d'Incendis Forestals.

Este alçament parcial, que en una primera fase abasta des del 21 d'abril al 31 de maig de 2020, permet la crema de restes agrícoles en els terrenys agrícoles confrontants amb sòl forestal o amb una proximitat menor a 500 metres d'aquells. Cal tramitar la deguda notificació davant l'Ajuntament d'Alzira, a través de la seu electrònica municipal.

Per a evitar circulació innecessària, i durant el període indicat, es pot sol·licitar:

permís crema boton-02A través de la seu electrònica amb certificat digital amb el tràmit: Permís de crema agrícola.

permís crema boton-01En cas de no disposar de firma electrònica, excepcionalment podrà fer-se amb el tràmit: SOL.LICITUD SENSE CERTIFICAT, almenys 48 hores abans de la crema.

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.Per a permisos en l'àmbit territorial de l'Entitat Local Menor de la Barraca d'Aigües Vives, poden sol·licitar-se a través del següent correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Addicionalment els agricultors socis i no socis de la cooperativa agrícola Alzicoop podran tramitar la sol·licitud a través dels seus serveis administratius. Per a poder fer eixa tramitació hauran de telefonar al 96 2404136 ext. 0 i l'endemà arreplegar la notificació en la secció de subministraments.

Davant qualsevol dubte, es pot trucar al telèfon 962459269 en horari de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres.

En cas de tramitar-se sense firma electrònica, l'Ajuntament enviarà justificació de la recepció de la seua notificació, així com les normes a seguir en cas de realitzar la crema, documents que haurà d'imprimir l'interessat i portar-se en el moment de la realització de la crema, ja que podran ser requerits per l'autoritat.

En els casos en què es valore la no-adequació de la notificació, s'enviarà un correu electrònic per part de l'ajuntament que indique la impossibilitat de realitzar la crema, per no adequar-se a la normativa del Pla de Cremes d'Alzira.

Abans que finalitze el mes de maig, l'Ajuntament d'Alzira indicarà les condicions en què es realitzaran les cremes agrícoles a partir del mes de juny, en cas que la Conselleria no indique criteri en contra.

En qualsevol cas, es recomana per la seua agilitat la tramitació electrònica, i caldrà posar-se en contacte amb La Clau, per a accedir al certificat electrònic que permet la realització d'este tràmit.

Recordem que, ateses les circumstàncies excepcionals de l'estat d'alarma, la tramitació i els horaris de crema han sigut parcialment modificats, de la següent manera:

1. Només podran realitzar-se cremes de dilluns a divendres, ambdós inclosos. Els dissabtes, diumenges i festius no estarà permés realitzar cremes.

2. Només es podran realitzar estes cremes quan el nivell de preemergència per risc d'incendis forestals siga 1. La informació del nivell de preemergència davant el risc d'incendis forestals es troba disponible en la pàgina web http://www.112cv.gva.es/

3. L'horari d'estes cremes serà:

• Zona normal ( 100-500 m) entre el trenc de l'alba i les 13.30 hores.
• Zona d'alt risc ( 0-100 m) entre el trenc de l'alba i les 11.00 hores.

A partir d'eixe moment, la crema haurà d'estar totalment extingida.

cremes agricoles sinfirma VAL

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira