logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

ACTUALITZACIÓ PLUJA 14 H 13/09/2019 ALERTA ROJA PER RISC DE FORTES PLUGES

L'alcalde, Diego Gómez i la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés, han visitat diferents punts de la ciutat, per tal de valorar la situació a les infraestructures.

A hores d'ara, la situació al riu Xúquer és de normalitat. S'han tallat per precaució a la Garrofera el camí dels Tollos (abans del llavador) i el barranc de la Reva. La resta, amb normalitat, inclosos els barrancs de la Casella, de Barxeta i al camí de l'Arena, que no presenten cap incidència.

AEMET manté el nivell roig per pluges intenses a Alzira fins a les 23:00 hores de la matinada, per la qual cosa poden donar-se episodis de fortes pluges. L'embassament de Bellús està laminant aigua de manera escalonada fins els 70 m3/s, per la qual cosa estarem vigilants al nivell d'aigua del riu tot i que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha informat a l'Ajuntament que no es preveuen afeccions aigües avall donada la situació actual als rius Albaida i Cànyoles.

S'insistix a la ciutadania que continúe pendent de l'estat de l'emergència, que mantinguen la prudència en els desplaçaments i procure estar informada de l'evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius d'Alzira Ràdio i les xarxes socials municipals (facebook, twitter i Instagram) o altres institucions i 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu cridar a la Polícia Local 962455233.

Se sol·licita la col·laboració ciutadana perquè actuen amb la major prudència, en els casos que la situació ho requerisca. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Barranc Barxeta 13 setembre Camí lArena 13 setembre

Canal Les Basses 13 setembre Visita pluges 13 setembre 2019

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira