logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

El divendres 22 de novembre el Gran Teatre acull la quinta edició de la Gala de l’Esport

Alzira, 18 de novembre de 2019.- El lema de l'edició d'enguany és "Tu fas història, viure-ho és el premi". El que perseguix és el reconeixement de totes les dones i homes de la nostra ciutat que fan de la pràctica esportiva una forma de vida.

Des de la Regidoria d'Esports s'ha convidat a tots els clubs esportius de la localitat, als quals se'ls lliurarà un diploma, a més de ser els encarregats de decidir a qui de cada club van destinats els guardons de la Gala de l'Esport. Cada club deu proposar: el millor esportista del seu club; la millor i el millor esportista de l'any entre totes les entitats; a més de decidir a qui es lliura el guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria esportiva.

Com en edicions anteriors, este últim guardó serà a proposta del Consell Municipal d'Esports per a la modalitat d'Esports de les Insígnies d'Or de la ciutat que es lliuren cada 30 de desembre.

Fernando Pascual, regidor d'Esports, ha manifestat: "Tots els guanyadors proposats pels clubs, seguint el criteri establit en edicions anteriors, seran coneguts en el transcurs de la gala".

Gala de lEsport

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira