logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

El MUMA acull una exposició en homenatge al pintor alzireny Teodoro Andreu

Alzira, 10 de gener de 2020.- El Museu Municipal d'Alzira MUMA acull fins al 2 de febrer una exposició en homenatge al pintor Teodoro Andreu. Enguany se celebra el 150 aniversari del naixement de l'artista. Esta és la primera de les mostes i activitats que es realitzaran per tal de commemorar l'efemèride.

Esta mostra d'art al voltant de la figura i obra de Teodoro Andreu ha estat organitzada conjuntament per la Regidoria de Patrimoni Cultural i per l'Associació d'Artistes Plàstics i Visuals d'Alzira i Comarca, que amb les seues obres han volgut rendir homenatge al pintor alzireny. La finalitat d'esta exposició és rescatar de la memòria el pintor d'Alzira Teodoro Andreu i que cada artista relacionara la seua obra amb les del pintor, siga per la tècnica, estil o temàtiques que Teodoro Andreu va utilitzar al llarg de la seua vida artística.

La inauguració de l'exposició ha comptat amb la presència del net de Teodoro Andreu i altres membres de la família; així com l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, la regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar; i amb la presència de la junta directiva de l'Associació d'Artistes Plàstics i Visuals d'Alzira i Comarca.

La regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, ha destacat la importància de la col·laboració dels familiars del pintor per mantenir viva la seua figura: "Vull agrair al net del nostre pintor i també a la resta de la seua família la inestimable col·laboració i per preferir que siguen els alzirenys i alzirenyes, abans que la vostra família, els qui puguen gaudir de les obres i objectes personals que ens oferiu i que es mostren a este Museu Municipal d'Alzira, on es manté viva la vida i obra de Teodoro Andreu".

EXPOSICIÓ TEODORO ANDREU-C56D345BE0A3 EXPOSICIÓ TEODORO ANDREU-EE738EEB4A44

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira