logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

XXI baixada del Betlem muntanyer

Alzira, 13 de gener de 2019.- Este diumenge 12 de gener s'ha desmuntat el Betlem muntanyer situat junt a l'antic observatori forestal de la Casella, conegut com l'Ouet.
El passat 15 de desembre pujava la XXI expedició per tal d'instal·lar-lo per a passar els Nadals i l'entrada de l'Any Nou en este cim del Paratge Natural Municipal de la Casella. Els amants de la muntanya, han pogut visitar-lo al llarg de quatre setmanes, com és tradició des de mitjans del segle XX iniciada pel desaparegut Centro Excursionista i recuperada en 1999 pel Museu Municipal d'Alzira.

Un grup de 30 participants, als que al llarg del matí van anar afegint-se més excursionistes, van acudir a primera hora del matí al PNM de la Casella per a iniciar des del nou aparcament habilitat l'ascens a l'Ouet, situat a 533 metres d'altitud. Acompanyats d'un sol esplèndid i d'un dia clar van gaudir d'unes vistes panoràmiques espectaculars i al mateix temps d'un bon esmorzar de germanor.

Entre els participants acudiren també veïns d'altres localitats, com Moixent, Vallada, València, i Carcaixent. A més es va revisar el llibre de visites que ha estat tot este temps junt al Betlem on consten registrades les opinions de visitants de moltes localitats del territori nacional i de l'estranger que mostren la seua sorpresa davant la presència d'un Naixement dins d'una motxilla.

Una vegada replegat el Betlem i abans de començar el regrés ja es va fixar la propera pujada el diumenge 13 de desembre al Pas del Pobre del Paratge Natural Municipal de la Murta.

Betlem muntanyer-20200112-WA0039 Betlem muntanyer-20200112-WA0040 Betlem muntanyer 20200112 090657

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira