logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

IDEA acull la signatura d’Estatuts de la Xarxa “Valem”

Alzira, 16 de gener de 2019.- Este migdia ha tingut lloc a les dependències d'Idea una reunió on s'han signat els Estatuts de la Xarxa Valenciana d'entitats proveïdores de formació professional per a l'ocupació, Valem.

Es tracta d'una xarxa formada per un total de 14 entitats entre les quals es troba el Servei Valencià de Formació i Ocupació, LABORA, 2 diputacions, 10 ajuntaments i 1 mancomunitat.

A l'acte ha assistit l'alcalde d'Alzira i regidor de l'Agencia de Desenvolupament Local IDEA, Diego Gómez, la cap de servici Carmen Herrero, així com els diputats, alcaldes, regidors i tècnics de la resta de localitats, participants.

Gómez ha estat l'encarregat de donar la benvinguda al grup i ha insistit en la importància de la creació d'esta Xarxa, "Amb el suport de Labora i baix el paraigües europeu hem de potenciar la formació professional i dignificar el nostre treball per a donar-li una major projecció"

Per la seua banda la directora d'Idea ha insistit que es tracta d'un projecte que busca millorar la qualitat i la eficiència de la FP, en el que som únics representants espanyols a Europa, d'un total de 13 projectes.

L'objectiu d'esta xarxa és enfortir la cooperació entre els proveïdors d'FPO i participar en l'aprenentatge mutu, assessor i desenvolupar les capacitats per a augmentar la qualitat i l'atractiu de la provisió d'FPO.

La xarxa ha de promoure i fomentar l'ús efectiu dels instruments de finançament de la UE, així com donar suport a la implementació i difusió d'eines i iniciatives rellevants de la UE en el camp de l'FPO, sempre que siga possible en l'idioma nacional o en els idiomes nacionals.

A més es busca involucrar i arribar a proveïdors d'FPO que encara no contribuixen o es beneficien de la cooperació europea.

Socis

LABORA – Secretaria autonòmica d'ocupació
Ajuntament d'Alzira
Ajuntament d'Alfàs del Pi
Ajuntament d'Altea
Ajuntament de Benavite
Ajuntament de Bétera
Ajuntament de Betxí
Diputació de Castelló
Mancomunitat de La Costera-CANAL
Creama
Ajuntament de Quart de Poblet
Ajuntament de Santa Pola
Ajuntament de Tavernes de la Valldigna
Ajuntament de la Vall d'Uixó

Valem MG 0679 Valem MG 0714

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira