logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

Diego Gómez: “Necessitem infraestructures per a fer front a estos episodis”

• Alzira recupera el pols de la ciutat

Alzira, 22 de gener de 2020.- Després d'una jornada llarga i tensa, marcada per la preemergència i la inquietud, anit l'Ajuntament ja anunciava que el cabdal estava estabilitzat a la nostra ciutat, el que donava motiu a l'optimisme de cara a la matinada.

En estos moments, encara que queden tronades actives, el riu baixa molt poc a poc els seus nivells, i el barranc de la Casella ja esta per baix dels 3 m despertem amb bones notícies, el Riu Xúquer ha començat a baixar i també ho fan la resta de barrancs.

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, ha insistit en la necessitat de reivindicar, junt a la resta de pobles de la comarca, un Pla de Conca contra Inundacions i reclamar les infraestructures hidràuliques necessàries per a que la comarca tinga un pla d'emergència.

A més cal millorar la informació de cabdals dels rius i dels afluents del Xúquer i de la possible evacuació d'aigua. "Reclamen a nivell estatal a la Delegació del Govern i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer les infraestructures necessàries per a fer front a estos episodis, que dissortadament, cada vegada són més freqüents" assegura l'alcalde Diego Gómez.

L'alcalde també ha donat les gràcies als tècnics municipals, Policia Local, companys de corporació, Protecció Civil, Creu Roja, Bombers i Aigües de València que han estat pendents de la seguretat dels alzirenys al llarg de tot l'episodi.

RECORDATORI AVISOS A LA POBLACIÓ

• Els cotxes han de començar a retirar-se de les zones altes
• La O.R.A serà gratuïta este matí
• Avisarem de l'obertura de les instal·lacions esportives
• Les classes estan anul·lades per a la jornada de hui dimecres 22 de gener
• S'han retirat tots els avisos d'AEMET per al nostre municipi

xuquer

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira