logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

Alzira utilitza energia 100% renovable per a l’enllumenat de la via pública

Alzira, 28 de gener de 2020.- L'Ajuntament d'Alzira es preocupa pel medi ambient, per això el 100% de l'energia contractada a Iberdrola, per a l'enllumenat del nucli urbà, prové exclusivament de fonts renovables en la seua totalitat, la qual cosa aporta una sèrie d'avantatges com:

- La no-producció d'emissions de CO2 i altres gasos contaminants a l'atmosfera, per la qual cosa es disminuïx l'efecte hivernacle. Amb un aire més net, tant la població com el planeta guanyen en salut.
- No generen residus de difícil tractament, com en el cas de l'energia nuclear.
- Són inesgotables, ja que provenen de fonts com el sol, el vent, l'aigua o la pluja. Altres fonts tradicionals d'energia, com el carbó, el petroli i el gas són limitats i cada dia que passa les reserves mundials s'esgoten irremeiablement.
- Les energies renovables han permés a Espanya desenrotllar tecnologies pròpies, de manera que és líder mundial en la fabricació de panells solars i molins eòlics.
Fernando Pascual, com a responsable de l'àrea de Serveis Urbans de qui depén la il·luminació del nucli urbà, mostra la seua satisfacció davant el certificat emés per la companyia Iberdrola que així ho testifica.

certificat Iberdrola

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira