logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

La nova campanya de Sant Valentí d’Alzira, sortejarà 1000 euros

• Fins el 16 de febrer es pot participar

Alzira, 10 de febrer de 2020.- El departament de Promoció econòmica de Idea, ha llançat la campanya "Estic In Love amb el comerç d'Alzira" per a dinamitzar el comerç local aprofitant les compres de Sant Valentí.

La campanya planteja un sorteig entre els participants, en el que es podrà guanyar una targeta Alzira valorada en 1000 euros, comentant les publicacions a les xarxes socials de Idea (Facebook i Instagram)

INSTRUCCIONS SORTEIG:

1. Deixa un comentari en la publicació de la campanya i explica quin és el teu comerç d'Alzira favorit i què t'enamora d'ell.
2. Etiqueta el comerç amb el que estàs enamorat si té xarxa social o almenys inclou el seu nom si no disposa d'esta o la desconeixes
3. No oblides posar l'etiqueta #esticinlovecomerçalzira o #esticinlovealzira

A més, els dies 13 i 14 de febrero, en horari de vesprada, es realitzaran accions de promoció 'offline' amb un equip d'animadors, que amb un segway i un panell publicitari mòbil, s'encarregaran de promocionar la campanya repartint flyers i 'piruletes' de cor, per totes les zones comercials d'Alzira.

Es pot participar fins al 16 de febrer a Instagram o a Facebook.

El sorteig es realitzarà el 17 de febrer de 2020. Entre totes les persones participants en les dos xarxes socials, se sortejarà una Targeta d'Alzira valorada en 1.000 €. La persona premiada s'anunciarà al Facebook i Instagram IDEA Alzira i haurà de contactar amb l'agència dins de les 24 hores següents. En transcórrer este termini, es publicarà la primera persona de reserva, i així successivament fins a poder contactar.

Sant Valentí 16022020 inlove

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira