logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

La visió social arriba a la XII Setmana de l’economia d’Alzira

Alzira, 14 de febrer de 2020._ Hui s'ha presentat en roda de premsa la XII Edició de la Setmana de l'Economia, organitzada per l'Agencia de desenvolupament Local, Idea que tindrà lloc del 17 al 21 de febrer a la Casa de la Cultura d'Alzira.

A l'acte, que s'ha celebrat a l'escola de cuina Idea del Respirall, ha assistit l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, la directora d'Idea, Carmen Herrero i els col·laboradors Raúl Tudela, president de l'Associació Empresarial Alzira, Álvaro Muñoz, president de l'Associació d'Emprenedors i empresaris de la Ribera i Josep Llopis, director de Caixa Popular d'Alzira.

Un dels principals objectius que es perseguixen amb la celebració d'estes jornades és oferir a l'empresariat i a la ciutadania en general un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzaran 9 conferències, 7 taules redones, entrevistes en viu, Networking empresarial que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials actuals. Entre altres, comptarem amb reconeguts ponents com Isra García, expert en negocis i transformació digital i empresari, José Ma Gay de Liébana conegut com l' "economista indignado" en els mitjans de comunicació o Sergio Ayala, expert en projectes d'emprenedoria i empresari.

En la seua intervenció, l'alcalde ha vullgut agrair la participació de tots els col·laboradors, especialment dels integrants de l'escola de cuina, que tindran una important implicació al llarg de les jornades. A més Gómez ha destacat la importància d'una visió més social al llarg de totes les activitats programades, on es tractaran les clàusules socials en els contractes de treball, les polítiques inclusives o el paper de la dona en el món laboral. En esta línia hi haurà representació institucional a la taula de debat "La importància de les clàusules sociolaborals en la contractació pública, dimarts 18 a les 10.30 amb Zulima Pérez, directora general de Coordinació del Diàleg Social de la Generalitat.

Pel que fa a les activitats programades, la directora d'Idea, Carmen Herrero, ha parlat del treball que es fa per a mantindre el punt de trobada entre empresaris i possibles treballadors, amb l'espai per a entrevistes de treball que s'encetava l'any passat.

També han participat en la roda de premsa Álvaro Muñoz, d'AJER, qui ha posat en relleu la importància de les dones, mares i emprenedores i Josep Llopis, de Caixa Popular, que ha parlat de la importància de les finances amb valors. Les dos entitats participaran en diferents ponències.

Per la seua banda, Tudela, com a president d'AEA ha parlat del sopar de cloenda de l'acte que tindrà lloc el divendres 21 de febrer en la Sala Cotonera i al que assistirà com a representant de la Generalitat, el conseller d'Economia sostenible, sectors productius, comerç i treball, Rafael Climent. A l'acte, com és tradició, tindrà lloc el lliurament de premis a Empreses i empresaris.

Al llarg de les activitats programades es tractaran temes d'actualitat com l'actitud, l'emprenedoria, les oportunitats laborals, el comerç, nous models de negoci, tendències empresarials, situació de la taronja i molts més...

Fins al moment ja s'han inscrit 650 persones. A les jornades s'accedix mitjançant inscripció gratuïta, si bé les places són limitades. S'ha de confirmar l'assistència:

• Fent ús del nostre telèfon de contacte 96 245 51 01
• Enviant un WhatsApp 672 11 49 50
• Omplint el formulari d'inscripció del Portal de l'Ocupació d'IDEA
• Enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
• Les xarxes socials d'IDEA Alzira

PROGRAMA

setmana economia MG 1120 setmana economia MG 1128

setmana economia MG 1149 setmana economia MG 1154

setmana economia MG 1169

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira