logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

Idea oferix 50 beques per a cursos en línia

• Fins al 9 d'abril es pot sol·licitar una beca Aula Mentor

Alzira, 7 d'abril de 2020.- L'Ajuntament d'Alzira, a través d'IDEA, convoca 50 beques per a cursos d'Aula Mentor per tal d'aprofitar al màxim el temps de confinament i continuar amb formació a les àrees que més interessen a la ciutadania.

L'alcalde d'Alzira i responsable d'Idea ha assegurat que "volem donar a la ciutadania les eines necessàries perquè puga traure profit d'este període de temps i per això hem oferit estes 50 beques perquè la realització del curs no tinga cap cost i siga més fàcil prendre la decisió de formar-se en este període de confinament".

Els cursos tenen una durada de dos mesos, i s'oferixen variades temàtiques com disseny gràfic, comerç electrònic, energies renovables, prevenció de riscos laborals, turisme... Pots consultar tota l'oferta a aulamentor.es/es/cursos.

Les persones interessades a participar en esta convocatòria deuen presentar la sollicitud a través de sedeelectronica.alzira.es, entra al catàleg de tràmits, busca "beca mentor": https://bit.ly/2UnVnmO i seguix els següents passos del tràmit.

Aquelles persones que no disposen de certificat digital i, per tant, no puguen completar el ·registre telemàtic, deuen accedir a sensefirma.alzira.es.

El termini d'inscripcions finalitza el 9 d'abril i per a atorgar la beca es tindrà en compte l'ordre d'arribada de sol·licituds.

Més informació a https://bit.ly/2Uk505Ohttps://bit.ly/2Uk505O o enviant un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo." target="_blank">Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. // Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo." target="_blank">Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. .

Aula Mentor

Aula Mentor és un sistema de formació oberta, lliure i a través d'Internet promoguda pel Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Els objectius d'Aula Mentor se centren a proporcionar una alternativa en matèria de formació a la població adulta que no té oportunitat d'assistir a l'oferta presencial i que el seu ritme d'aprenentatge i/o dedicació requerix un sistema totalment flexible no subjecte ni a horaris ni a terminis de cap mena.

L'oferta formativa es materialitza en un conjunt de cursos en actualització permanent, organitzats en àrees formatives i que han sigut dissenyats i/o adaptats especialment per a les característiques dels potencials destinataris i de la modalitat d'ensenyament.

Entre els principals senyals d'identitat d'esta iniciativa destaquen:

• La flexibilitat del sistema, que beneficia a tots els participants.
• La xarxa d'infraestructures físiques denominades Aules Mentor, que supera actualment les 450.
• La varietat de la seua oferta formativa, superior als 170 cursos i en permanent creixement i actualització.
• L'existència d'exàmens presencials que permeten valorar el grau d'aprofitament del curs, que garantixen al seu torn la identitat de l'alumne que realitza la prova. Superar esta prova dona dret a un certificat d'aprofitament emés pel Ministeri d'Educació. És important destacar que este certificat NO és un títol oficial i per tant el seu reconeixement és responsabilitat de la institució o organisme en el qual es puga presentar com a mèrit.

aula mentor

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira