logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA obri el termini de presentació de sol·licituds “SEPE AGRÍCOLA 2020”, del 25 de maig al 12 de juny de 2020.

Aquest programa de foment d'ocupació s'executa dins del marc de Col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), destinat a pal·liar la desocupació agrícola estacional amb la finalitat de garantir als treballadors desocupats del règim agrari un complement de renda.

El procés selectiu s'iniciarà a través d'Oferta d'Ocupació presentada en el corresponent Centre LABORA.

En la selecció podran participar aquells/es treballadors/es que, reunint tots els requisits, apareguen en aquesta oferta o que presenten la seua sol·licitud al "punt de registre habilitat en IDEA". Per presentar la sol·licitud a IDEA sols es podrà fer amb cita prèvia, enviant "cita prèvia" al 672 11 49 50 o telefonant al 96 245 51 01. S'acudirà a la cita sol i amb mascareta.

Requisits:

1.- Estar inscrit/a en LABORA com a Aturat/da del Sistema Especial Agrari integrat en el Règim General de la Seguretat Social (SEA) abans del 22 de maig de 2020.

2.- Acreditar la condició de treballador agrari. Aquesta circumstància s'acreditarà amb la presentació de qualsevol dels documents següents:

- Informe de Vida Laboral. En ell haurà d'aparéixer, com a mínim 3 mesos, en situació d'alta en el Sistema Especial Agrari integrat en el Règim General de la Seguretat Social (SEA).

- Mitjançant presentació de 3 cupons pagats.

- Presentant el Certificat d'empresa, referit als últims 12 mesos immediatament anteriors a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

- 3 nòmines que acrediten haver treballat en el règim especial agrari.

(Qualsevol que siga el document que es presente, entre els quatre indicats, a l'efecte d'acreditar la condició d'agrari, haurà d'evidenciar que almenys un mes dels que acredita estar d'alta en el SEA, està inclòs dins dels 9 mesos anteriors).

SEPE Agrícola

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira