logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

Els punts de recàrrega d’Alzira per a cotxes elèctrics i híbrids experimenten un augment en el primer trimestre del 2020

Alzira, 2 de juliol de 2020.- Els vehicles elèctrics compten amb un parell de punts de recàrrega gratuïts a Alzira des del passat 2018. Des del moment que es van instal•lar i fins al primer trimestre de l'any en curs el seu ús s'ha incrementat, entre els usuaris de vehicles elèctrics.

Segons es desprén de l'informe dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics en el primer trimestre del 2020 s'han realitzat un total de 242, de les quals 67 corresponen al mes de gener; 109 a febrer; mentre que 66 són les recàrregues al mes de març.

El màxim de recàrregues al dia és de 6 i prop de 799 les hores totals d'ocupació dels dos punts de recàrrega de la plaça del Regne i del parc Pere Crespí.

Pel que fa als dies de major utilització, segons l'informe, són dijous i divendres, mentre que el diumenge és el dia amb menys demanda. Al gener va sumar més recàrregues el punt de la plaça del Regne, s'iguala el febrer al d'utilització del punt de Pere Crespí, mentre que el març ha sigut este últim el que ha experimentat un major nombre de recàrregues.

Pel que fa a la mitjana d'hores diàries, s'assenyala en l'informe que és de 2,9 hores en la plaça del Regne i de 3,5 en Pere Crespí, que dona com a resultat un consum elèctric de 4.009 kWh en el primer trimestre. Este servei és totalment gratuït per als usuaris. Quant al referent de quilòmetres recorreguts pel total de consum elèctric realitzat, fan un total de 26.730.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, anima els propietaris de cotxes elèctrics i híbrids a utilitzar els punts de recàrrega pels avantatges que açò comporta en la conservació de la biodiversitat; reducció d'emissions de CO2 i estalvi econòmic a l'utilitzar energia elèctrica davant del combustible. "Alzira va ser una de les ciutats pioneres pel que fa al seu nombre d'habitants en possibilitar l'ús de punts de recàrrega als usuaris de cotxes elèctrics, la qual cosa posiciona la nostra ciutat entre les capdavanteres en accessibilitat i sostenibilitat del territori espanyol".

20200702 100034

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira