logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

Alzira celebra quatre campus esportius amb la participació de més de 200 xiquets i xiquetes

Alzira, 2 de juliol de 2020.- L'activitat esportiva va fent-se un lloc en la nova normalitat de la nostra ciutat. Un bon exemple són els dos campus previstos per a este mes de juliol.

Ahir i fins el 17 del present mes està celebrant-se el campus de Pilota Valenciana en les instal·lacions esportives del Venècia, entre les 9.30 i les 13.30, de dilluns a divendres, amb la participació de prop de 25 xiquetes i xiquets.

L'altre campus te previst realitzar-se del 6 al 31 de juliol al Palau d'Esports, de 9.00 a 12.00 hores, i organitzat pel Club Gimnàstica Rítmica Ribera Alta d'Alzira, en esta ocasió amb una trentena de participans.

Altres dos campus que també estan celebrant-se al camp municipal d'Esport de Venècia són: el de Multiesport Atletisme Alzira, amb 75 participants; i el del Club UD Alzira que és el que congrega a un major nombre de xiquetes i xiquets fins aplegar als 90.

Des de que el coronavirus va irrompre en les nostres vides, les mesures per tal de protegir la nostra salut han estat una constant, per tant, cal aplicar-les en el moment de realitzar qualsevol activitat, també en el cas de l'esport.

En el campus els xiquets i les xiquetes disfruten a diari d'una sèrie d'activitats esportives que contribuixen al foment de valors com el respecte, la solidaritat i la competició sana.

Fernando Pascual, regidor d'Esports, ha manifestat que "sense dubte l'esport pot ser una immillorable alternativa per a mantenir ocupats al més joves i menuts que han estat confinats en casa al llarg de setmanes i que ara amb la nova normalitat deuen aprofitar per tal donar regna solta a les seues habilitats que no han pogut dur a la pràctica estos últims mesos" .

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alzira s'estan donant totes les facilitats per tal de reprendre l'activitat física i esportiva en la nostra ciutat.

Campus esportius Alzira-20200702-WA0000 Campus esportius Alzira-20200702-WA0001

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira