logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

Alzira implanta un sistema d'estalvi d'aigua a els fonts públiques

Alzira, 3 d'agost de 2020.- Un dels monuments més emblemàtics de la nostra ciutat és sens dubte el recinte de muralles àrabs, del que en l'actualitat queden dos trams, al principi i al final de l'Avinguda Luis Suñer.

En el tram que recau a la plaça del regne es disposa d'una làmina d'aigua que representa al Xúquer, ja que al seua dia rodejava el recinte emmurallat.

Des de la Regidoria de Serveis Urbans junt a Aigües de València, l'empresa concessionària de l'aigua a la nostra ciutat, es va ha procedir a posar en marxa el pla d'estalvi de l'aigua al llarg d'este mes d'agost.

"Si alguna cosa caracteritza a l'actual govern municipal és la seua faceta de l'estalvi en tot allò en el que es puga posar en pràctica, i en el cas de la font de l'espill al peu de les muralles és factible, per això s'ha procedit a l'aprovació de dita proposta que suposar un estalvi important en l'aigua que s'utilitza per a recrear al riu Xúquer, i que a la fi representa un dels racons idíl•lics i entranyables de la nostra ciutat.

20200803 091648

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira