logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

Alzira presenta la nova Agenda Educativa per al curs 20/21

• Una eina de treball global i participativa de tota la comunitat educativa

Alzira, 17 de setembre de 2019.- La Regidoria d'Educació i Infància presenta la nova edició de l'Agenda Educativa Ciutat d'Alzira en format digital.

L'Agenda Educativa de la ciutat d'Alzira és un instrument de treball per a la comunitat educativa de la nostra ciutat i consta d'una sèrie d'activitats previstes al llarg de l'any dirigides tant a l'alumnat d'Alzira com al professorat i mares i pares.

Cal destacar enguany que, per la situació de pandèmia que vivim i el consegüent protocol de mesures sanitàries i socials, la presentació de l'Agenda Educativa 2020-2021 no es realitzarà de manera presencial sinó en el web municipal i les xarxes socials. Això mateix es farà arribar per correu electrònic als centres educatius, entitats i associacions col•laboradores o es podrà descarregar directament en l'apartat d'educació en http://www.alzira.es/alzira_vpm/contenidos/Educacion/Agenda%20Educativa/AGENDA_EDUCATIVA_-_val_compressed.pdf

"Amb esta agenda l'objectiu de la regidoria és fer arribar a l'alumnat, professorat i mares i pares tota la informació d'interés sobre les activitats i propostes que, des de distintes àrees de l'Ajuntament, s'oferixen. A més, també donem informació sobre diverses sol•licituds o suggeriments que ens arriben des dels mateixos centres docents", ha indicat la regidora d'Educació i Infància, Maria Calvo.

L'agenda disposa d'una sèrie de fitxes en les quals es poden consultar fàcilment les activitats presentades. Cada fitxa detalla la descripció de l'activitat, l'objectiu que seguix, els destinataris a qui està adreçada i el responsable que l'organitza.

Així mateix, les activitats proposades en l'agenda es duran a terme complint tots els protocols sanitaris en cada moment i els possibles canvis que determinen les autoritats.

Finalitat de l'agenda

Continuar amb una de les activitats més conegudes per la comunitat educativa, com és l'Agenda Educativa, que s'edita des de l'any 2007.
Col•laborar amb les diferents entitats i associacions de la ciutat.
Col•laborar amb els diferents departaments municipals.
Promocionar el títol d'Alzira com a Ciutat Amiga de la Infància.
Acomplir amb una de les activitats proposades en el III Pla d'Infància i Adolescència de la ciutat d'Alzira 2018-2022.

GENDA EDUCATIVA - cast

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira