logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

Targeta social de transport urbà

Estimat/estimada veí/veïna
 
L'Ajuntament d'Alzira introduïx una nova modalitat de títol de transport, la Targeta Social, per a poder utilitzar de forma gratuïta el servei municipal de transport d’Alzira.
 
La seua implantació afavorirà i fomentarà l’ús del transport públic urbà entre els jóvens com a instrument de sensibilització davant l’impacte ambiental, des de la concepció d’una ciutat gestionada amb criteris de sostenibilitat, amabilitat i consciència d’interés col·lectiu, així com incidir en l’impacte de la crisi sobre les famílies més necessitades, amb el propòsit de contribuir i compensar les economies domèstiques més ressentides.
 
Poden sol·licitar esta Targeta Social:
 
- Les persones que els seus ingressos individuals (referits a la renda per càpita de les persones físiques) no superen la quantia establida de salari mínim interprofessional, referit a l’any de la sol·licitud o renovació, i publicat per l’Institut Nacional de la Seguretat Social i, a més, que acrediten la residència efectiva en el municipi d’Alzira i empadronament, amb una antiguitat de 2 anys. El salari mínim interprofessional per a l’any 2015 és de 9.080,40 €/ anuals.
 
Per a poder tramitar la targeta del bonobús social caldrà omplir un formulari que estarà disponible en la web municipal www.alzira.es i presentar-lo en l'oficina de registre (PROP).
 
També es podrà obtindre el formulari en el PROP; en els departaments de Serveis Socials municipals de la plaça de Germanies i el CPC de l'Alquerieta; en les llars de jubilats El Júcar, Pedro García, Antonia Cerdà i CEAM ; així com en les respectives associacions de veïns de la nostra localitat i altres entitats de tipus cultural i festiu.
 
La Targeta Social es podrà sol·licitar des del 23 de novembre de 2015. En les instàncies, les persones sol·licitants podran autoritzar l’Ajuntament d’Alzira perquè comprove el compliment de les condicions necessàries per a obtindre esta targeta. 
 
 
 
 
 
logoalzibus1                     targeta transport
 
 
FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira