logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

XI FIRA COMERCIAL, DE LA TAPA I DE L'AUTOMÒBIL #ALZIRA OBERTA

fira comercial tapa automobil

El cap de setmana d'octubre, dies 18, 19 i 20 del 2019, els comerços eixiran al carrer.

El Servici de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Projectes Europeus de l'Ajuntament d'Alzira us convida a la XI FIRA COMERCIAL, DE LA TAPA I DE L'AUTOMÒBIL #ALZIRA OBERTA.

Des del divendres 18 fins el diumenge 20 d'octubre de 2019, la Fira estarà a l'Av. Sants Patrons, des de la Plaça del Regne fins la Plaça Generalitat, on els comerços exposaran els seus productes i/o serveis en un ambient lúdic i festiu.

La Fira Comercial, de la Tapa i de l'Automòbil #AlziraOberta2019 representa una important eina d'exhibició i comunicació de l'oferta comercial i l'oportunitat de donar a conèixer, de forma directa als visitants, els productes i serveis que ofereix.

Una fira que creix any rere any amb més de 60 expositors que es podran visitar i trobar en ells el millor dels nostres comerços, visitar una gran exposició de cotxes nous, Kilòmetre zero i seminous a l'aire lliure i una zona de restauració on podràs degustar les millors tapes.

A més, aquest any coincideix amb la "Nit Oberta de Shopping" que se celebrarà la nit del divendres 18 d'octubre on els comerços del centre d'Alzira i de l'Avinguda Sants Patrons obriran les seues portes amb increïbles descomptes. També es durà a terme el "TARDEO" el mateix divendres de 19:00 a 22:00 hores on els locals oferiran beguda especial, còctel vi, tapes o cerveses artesanals.

La festa del comerç t'espera!

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira