logo-ajuntament-alzira-529x90

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

GIMNÀS MUNICIPAL a casa a les 9 hores de dilluns a divendres

gimnas municipal a casa

La Regidoria d'Esports posa en marxa de nou el projecte Gimnàs Municipal a Casa

Les rutines esportives eixiran de manera programada, a les 9 hores de dilluns a divendres, al perfil de Facebook del Servei Municipal.

Conscients que estem travessant una altra volta una situació atípica, per a evitar els contagis massius pel coronavirus és el moment de no detindre la nostra pràctica de l'esport.

Per tal que els/les usuaris/es del gimnàs municipal, així com tot/a aquell/a que vulga unir-se, continuen amb les seues rutines diàries d'exercicis la Regidoria d'Esports posa en marxa des d'aquest dilluns 25 de gener del 2021 una sèrie de vídeos amb propostes per a realitzar en casa.

Són els propis monitors del gimnàs Javier Enguix, Toni Palacios, David Gimenez, Sonia Moya i Majo Monerri, els encarregats de supervisar i marcar-nos les taules d'exercicis i, encara que online, poder seguir amb la pràctica de l'esport en casa amb activitats de Pilates, Cardio, Aerobox, Tonificació, Estiraments i G.A.C.

L'activitat física és un element essencial de millora i protecció de la salut, aportant-nos benestar físic, psíquic i social, per tant les rutines esportives eixiran de manera programada, a les 9 hores, de dilluns a divendres, als perfils de Facebook del Servei Municipal d'Esports i de l'Ajuntament d'Alzira.

Fernando Pascual, regidor d'Esports, ha ressaltat que "es tracta de cinc sessions setmanals amb activitats senzilles i que es poden realitzar perfectament en casa".

El regidor agraeix la disposició dels monitors/res per apropar diàriament rutines esportives que, "per una banda ens serviran per a passar part del temps fent exercici i per l'altra ens ajudaran a mantenir l'hàbit de la pràctica de l'esport perquè quan aquest mal somni finalitze podem reprendre amb força el nostre dia a dia", segons Fernando Pascual, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alzira.

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

Ajuntament d'Alzira