logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Loading…
  • 0

Serval jqcvServal toponímia dAlziraServal saltServal voluntariatServal diccionarisServal noticiesserval contacte

El refranyer temàtic

logo serval-05-05 x22

 

«Els refranys són breus oracions completes que contenen alguna ensenyança fruit de l'experiència o alguna moralitat, o fan ironia del comportament de les persones. Són curtes sentències nascudes de l'experiència de generacions successives que poden ser vàlides en molts casos, encara que no sempre»

Ací podeu trobar lupa 1 El Refranyer temàtic d'Adolf Gisbert que és un recull de refranys amb una breu explicació de significat i lèxic, referència a equivalents, similars i contraris, en castellà.

Adolf Gisbert ha sigut durant molt anys tècnic lingüístic de l'Ajuntament de Godella i és una persona que ha dedicat gran part de la seua vida a estimar i a estudiar la nostra llengua, a més de difondre la seua saviesa sense ànim de lucre. Ell mateix ens ha donat permís per difondre l'obra de la seua vida a través d'esta pàgina web perquè tothom la puga conéixer.

D'acord amb les seues paraules, el refranyer «és un treball obert, constantment ampliat i revisat i sempre enriquible, nascut de la voluntat de prestar servici a la comunitat, que és la vertadera autora d'este patrimoni lingüístic.»

No obstant això, si algú utilitza tot o part d'este refranyer, ha de citar-ne l'autor d'acord amb les lleis sobre la propietat intel•lectual.

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira