logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

ss cita prèviass contacta amb nosaltresss consell municipalss generalitat valencianass mapa de la infànciass tràmits i procediments

CENTRES MUNICIPALS DE CONVIVÈNCIA DE PERSONES MAJORS

DEFINICIÓ


Servicis d’atenció a les persones majors, que es contextualitzen dins dels denominats servicis d’atenció diürna. Són recursos previstos en el nivell d’atenció primària del sistema de Serveis Socials, i es consideren com una prestació bàsica i de proximitat a l’entorn sociofamiliar de les persones usuàries.

Centres destinats a facilitar l’accés a béns culturals, a l’organització d’activitats per a l’ocupació del temps lliure, el foment de la convivència i el suport comunitari, propiciant la integració de les persones majors en els barris on residixen.

FINALITATPotenciar la participació, integració i autorealització de les persones majors en el medi, per a previndre situacions d’aïllament i soledat, i potenciar l’exercici de la plena ciutadania d'este col•lectiu a Alzira.
La prevenció, socialització i formació mitjançant l’actuació dels centres municipals com a dispositiu afavoridor de la vida relacional i l’associacionisme.

TITULARITAT


Els centres de Convivència de Persones Majors la titularitat dels quals correspon a l’Ajuntament d'Alzira són el centre “Antonia Cerdá” i el centre “Pedro García”.

Antonio Cerdà

Antonio Cerdá

 Pedro Garcia

Pedro Gracia

PRESTACIONS


Els centres disposen d'una programació que oferix activitats de la tipologia següent:

 

• Culturals i sociorecreatives.
• Ocupacionals, rehabilitadores i físiques.
• Cooperació, ajuda mútua i voluntariat social.
• Oci i temps lliure.
• Convivència i potenciació de les relacions.

 

CAPACITAT I UBICACIÓ


Són un recurs social de caràcter obert. Els centres municipals de Convivència de Persones Majors estan ubicats en el carrer Trafalgar, 65 (centre “Antonia Cerdá”), i en l´avinguda del Parc, 15 (centre “Pedro García”). 

 

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira