logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

RRHH ocupació temporalRRHH calendari laboralRRHH enllaços dinterésRRHH acollida i tutoritzacióRRHH normativaRRHH ocupació permanentRRHH ofertes ocupació públicaRRHH organigrama

Enllaços d'interés

IDEA
Web oficial del Departament d'IDEA de l'Ajuntament d'Alzira.

 

SERVEF
Web oficial del Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

 

ATIEMPOPARCIAL.COM
La primera borsa de treball a temps parcial a Espanya

 

ACCIÓN TRABAJO
Borsa de treball que comprén ofertes d'Espanya i de la resta de la Comunitat Europea classificades per categories. Hi pots posar el teu CV.

 

 

ALEJOB
Cercador d'ofertes de formació, treball, oposicions i beques.

 

AUTOEMPLEO MUJER.COM
El banc mundial de la dona oferix assessorament gratuït en línia per a la creació d'empreses: tràmits, formes jurídiques, finançament, ajudes, subvencions, consultes...  

 

 

AVANCEPRO
Base de dades composta per centenars d'anuncis de llocs de treball. Molt útil. Es publica la data de l'oferta, condicions del lloc i l'adreça i telèfon de l'empresa oferidora.

 

BOLETÍN DE EMPLEO
Portal on empreses i aspirants poden trobar solucions a les seues necessitats laborals. Ofertes de treball, currículum, notícies, guies i articles laborals, fòrums de debat i més coses. 

 

 

BOLSA DE TRABAJO
Pàgina en què els candidats podran trobar ràpidamente faena i on les empreses podran trobar el candidat que s'ajuste millor al lloc de treball proposat.

 

COMPU TRABAJO
Borsa de treball que s'especialitza en l'anunci d'ofertes de treball en internet. 

 

 

CYBERSEARCH
Més de 2000 ofertes de treball en informàtica, vendes, indústria... Màxima confidencialitat. Consells a candidats, tests psicotècnics i calculador de salaris gratuït.

 

EMPLEO.COM
Portal amb ofertes de treball. Mostra les ofertes en llistes i amb data d'inscripció. No proporciona el telèfon de l´empresa però sí el correu electrònic. Edita un butlletí electrònic amb ofertes de treball i notícies sobre ocupació que rebràs en el teu correu electrònic. 

 

 

EMPLEO EN INTERNET
Borsa de treball on podeu inserir debades el currículum i consultar ofertes de treball.

 

EMPLEO FÁCIL
Borsa de treball.

 

 

EMPLEO DE FORMACIÓN
Centre virtual de formació en castellà per a posar en contacte els centres i les acadèmies d'ensenyament amb els sol·licitants de formació. 

 

EMPLEO.NET
La informació més amplia  sobre el mercat laboral a Espanya, ofertes de treball, currículums, contractes, adreces i més coses. 

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira