logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Loading…
  • 0

agenda cultural SERVEIS JOVENTUT-01  contacte SERVEIS JOVENTUT-02 en clau jove SERVEIS JOVENTUT-03  enllaços dinteres SERVEIS JOVENTUT-11 facebook SERVEIS JOVENTUT-09  ivaj SERVEIS JOVENTUT-05  twitter SERVEIS JOVENTUT-08 instagram SERVEIS JOVENTUT-10

PORTALS AMB OFERTES DE TREBALL

 

Idea
Web oficial d'IDEA, Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alzira.

 

Servef
Web oficial del Servei Valencià d'Ocupació i Formació.


atiempoparcial.com
La primera borsa de treball a temps parcial a Espanya.

 

Acción trabajo
Borsa de treball que comprén ofertes d'Espanya i de la resta de la Comunitat Europea i les classifica per categories. Hi pots posar el teu CV.


Alejob
Cercador d'ofertes de formació, treball, oposicions i beques.


Autoempleo mujer.com
El Banc Mundial de la Dona oferix assessorament gratuït en línia per a la creació d'empreses: tràmits, formes jurídiques, finançament, ajudes, subvencions, consultes...


Avancepro
Base de dades composta per anuncis de llocs de treball. Molt útil. Publica data de l'oferta, condicions del lloc, i adreça i telèfon de l'empresa oferidora.


Boletín de Empleo
Portal on empreses i aspirants poden trobar solucions a les seues necessitats laborals. Ofertes de faena, CV, notícies, guies i articles laborals, fòrums de debats i més coses.

Bolsa de Trabajo
Pàgina en què els candidats podran trobar  faena i on les empreses també podran trobar el candidat que s'ajuste millor al lloc de treball proposat.

 

Compu Trabajo
Borsa de treball que s'especialitza en l'anunci d'ofertes de faena en Internet.

 

Cybersearch
Ofertes de faena en informàtica, vendes, indústria... Confidencialitat màxima. Consells a candidats, tests psicotècnics, calculador de salaris gratuït.


Empleo.com
Portal amb ofertes de faena. Mostra les ofertes en llistes i amb data d'inscripció. No proporciona el telèfon de l'empresa però sí l'adreça de correu electrònic. Edita un butlletí electrònic amb ofertes de faena i notícies sobre ocupació que rebràs en la teua adreça de correu electrònic.

Empleo en Internet
Borsa de treball on podeu inserir debades el currículum i consultar ofertes de faena.

Empleo Fácil
Borsa de treball.


Empleo y formación
Centre virtual de formació en castellà per a posar en contacte els centres i les acadèmies d'ensenyament amb els sol·licitants de formació.


Empleo.net
La informació més amplia sobre el mercat laboral a Espanya, ofertes de faena, currículums, contractes, adreces i més coses.
 
 
StudentJob.es
Portal de treball per a estudiants on prodràs trobar treball per a graduats, treball per a becaris, així com  treballs sense experiència prèvia i pot ser el teu primer treball després de graduar-te.
 

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira