logo-ajuntament-alzira-529x90

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Loading…
  • 0

Serval jqcvServal toponímia dAlziraServal saltServal voluntariatServal diccionarisServal noticiesserval contacte

Inici

logo serval-05-05 x32

 

L'Oficina de Promoció del Valencià de l'Ajuntament d'Alzira (SERVAL) és el servici de l'Ajuntament encarregat de promoure l'ús del valencià en tot l'àmbit municipal, en compliment de la legalitat vigent en matèria lingüística. Té les funcions següents:

- Informació i tramitació de les ajudes o subvencions que convoque la Generalitat o qualsevol altra administració pública destinades al foment de l'ús del valencià en associacions, indústries, comerços, professionals, falles... (retolació, denominació i etiquetatge de productes, documentació administrativa, tècnica i informàtica, etc.).

- Assessorament de qualsevol dubte lingüístic i en la revisió, correcció, traducció i redacció de textos en retolacions, anuncis, impresos de tota classe, cartells, etc. Assessorament i informació sobre drets lingüístics i valoració del valencià en l'administració pública.

- Valencianització de noms i cognoms.

- Informació sobre les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià: convocatòries -juny i octubre/novembre- sol•licituds, matrícula, dates d'examen, temari i continguts de la prova.

- Plans d'activitats i campanyes encaminades a la progressiva normalització del valencià.

- Informació sobre cursos de valencià que s'impartixen a Alzira.

- Material bibliogràfic i didàctic.

Punxa per a vore-la:

memòria del Serval 2018

memòria del Serval 2019

memòria del Serval 2020

logo SEMPRETEUA 

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

Ajuntament d'Alzira