logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

economia bonificacions fiscals economia pagament de tributs economia calendari del contribuent economia domiciliacio de rebuts economia portal del proveïdor economia ordenances fiscals economia informacio cadastral economia tràmits economia subhastes executives economia pressupost municipalAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Portal del Proveïdor de l'Ajuntament d'Alzira

 

 PORTAL DEL PROVEÏDOR DE L'AJUNTAMENT D'ALZIRA


(Servei de facturació electrònica per a empreses proveïdores de l'Ajuntament d'Alzira)


L'empresa proveïdora pot accedir als serveis següents:

Portal del Proveïdor de l'Ajuntament d'Alzira. Este servei permet a les empreses proveïdores emetre factures de forma electrònica i enviar-les a l'Ajuntament per via telemàtica per a la seua tramitació i pagament. L'empresa proveïdora, a través del Portal, coneixerà en qualsevol moment l'estat de tràmit de cadascuna de les seus factures electròniques.

 Acceso al Portal del Proveedor

Tràmit d'alta o modificació de dades d'empreses proveïdores. Este procediment permet a les empreses proveïdores o creditores de l'Ajuntament sol·licitar alta o modificació dels dades personals i/o de les dades bancaris que obren en els arxius del sistema d'informació comptable de l'Ajuntament d'Alzira.

 Alta / Modificación de datos de terceros


Per a qualsevol consulta pot contactar amb:

Àrea Econòmica. Intervenció. Comptabilitat municipal
Ajuntament d'Alzira. 1ª planta. Tel. 962400450
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Àrea Econòmica. Tresoreria
Ajuntament d'Alzira. 1ª planta. Tel. 962400450
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira