logo alzira

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

educacion agenda educativaeducacion beques i ajudeseducacion calendari escolareducacion escoles infantilseducacion galeria dimatgeseducacion infocentreseducacion premis i concursos

Jornades d'Innovació Educativa de la Ciutat d'Alzira

 

JORNADAS DE INNOVACIÓN EDUCATIVA 

 

 HISTÒRIA

Les Jornades d'Innovació Educativa de la “Ciutat d’Alzira” naixen, junt amb els Premis d'Innovació Educativa l'any 1998-1999. A través d'estes Jornades i Premis, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alzira pretenia, donar suport a la tasca, sovint silenciosa, de molts professors i professores decidits a millorar l'ensenyança i la formació de les nostres generacions futures.

En l'actualitat, les Jornades d'Innovació Educativa s'han consolidat com un espai d'exposició i d'intercanvi d'experiències de gran utilitat per a la formació del professorat i per al debat educatiu entre tots els sectors socials implicats en el món educatiu de la nostra ciutat i de la comarca de la Ribera.

Els objectius són afavorir la reflexió del professorat, aprofundir en una temàtica determinada en cada convocatòria, donar a conéixer materials relacionats amb ella, arreplegar totes les perspectives actuals i conéixer i intercanviar diferents experiències d'aula i de centre.

En novembre de 2017, es van celebrar les XVIII Jornades d'Innovació Educativa de la “Ciutat d’Alzira”

CARTELL  jornades 2017

 

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira