logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

infancia pla dinfanciainfancia ciutat amiga de la infànciainfancia bustia de suggerimentsinfancia drets del xiquetinfancia consell municipaligualdad agenda dactivitats

Alzira Ràdio realitzarà el proper divendres un programa especial dedicat a la Infància

Hi participen els xiquets i xiquetes del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes d’Alzira.

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Infància, ha volgut sumar-se a la celebració del Dia Internacional de la Ràdio i la Televisió en favor de la Infància i, per això, a Alzira Ràdio es realitzarà un programa especial dedicat a la Infància este divendres, 6 de març, a les 12.30 hores.

El programa, conduit per Mª Carmen Cano, comptarà amb la col·laboració dels alumnes del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes d’Alzira. En este programa es parlarà sobre què és el Consell i com funcionen les reunions; a més a més, es mostraran algunes de les propostes que es van fer a l’últim Consell i que, des de la Regidoria d’Infància, estan gestionant, junt amb les regidories corresponents, per estudiar-les i acomplir-les sempre que siga possible.

La regidora d’Infància, Anabel Juárez, ha destacat: “Sempre és important estar del costat dels més menuts de la localitat i, en la commemoració d’este dia, pensem que és important que tinguen un protagonisme a l’emissora local. Per mitjà d’este programa donarem a conéixer què és el Consell i les diferents iniciatives i activitats que es duen a terme en cadascuna de les reunions, així com les propostes que es recullen per millorar la qualitat de vida dels més menuts i de la ciutadania en general. Un dels objectius principals del CMXX és que els xiquets i xiquetes tinguen veu a la ciutat i que participen activament amb les seues propostes. Algunes d’estes propostes, plantejades en el Consell ja s’han dut a terme, unes altres estan en marxa i moltes s’estan estudiant per part de les diferents regidories”.

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira