logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

infancia pla dinfanciainfancia ciutat amiga de la infànciainfancia bustia de suggerimentsinfancia drets del xiquetinfancia consell municipaligualdad agenda dactivitats

El Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes es reunix per última vegada en este curs escolar

La setmana passada es va reunir el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes de Primària i Secundària, en l’última reunió que se celebra en este curs escolar.

Com és habitual en cada Consell, la primera part es va dedicar a donar als consellers i conselleres informació sobre els assumptes locals del seu interés. En les anteriors reunions, s’havien tractat temes com l’organització dels consells i les formes de participació dels xiquets i xiquetes, els drets de la infància i com funciona l’Ajuntament. En esta ocasió, a petició dels consellers i conselleres, es va parlar dels processos electorals locals i dels càrrecs que depenen o no del vot popular.

A més, van tindre l’oportunitat de fer una visita guiada per l’Ajuntament d’Alzira. El tècnic del MUMA, Pedro Benedito, els va acompanyar en esta visita i els va parlar de la història de la ciutat. En el Saló Noble van ser rebuts per l’alcaldessa en funcions, Elena Bastidas, i la regidora d’Educació i Infància en funcions, Anabel Juárez.

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira