logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

L’Ajuntament d’Alzira sol•licita una subvenció d’1.500.000 d’euros per la contractació de 136 persones i per formar 250 persones aturades

img 4366Alzira, 8 de febrer del 2019. L'Ajuntament d'Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l'agència municipal IDEA, ha sol•licitat un total de 1.500.000 euros de subvenció a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a impartir dos Plans Formatius dins del Programa de Formació Professional per a l'Ocupació 2019, que beneficiaran a 250 persones aturades, que podran formar-se en especialitats d'atenció sòciosanitària, activitat de gestió administrativa, operacions bàsiques de cuina, anglès. A més a més, també s'han sol•licitat tres tallers d'ocupació amb contractes de formació, que beneficiarien 60 persones (en les branques de construcció, medi ambient i administratiu). Cal dir igualment, la contractació de 76 persones aturades, durant tres mesos, dins del programa EMCORA de la Generalitat Valenciana. Les persones beneficiàries d'aquests programes han d'estar inscrites al SERVEF i estaran destinades al suport de distints departaments.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: "Des de l'Ajuntament ja hem ficat en funcionament diversos cursos de formació, per tal de dotar a les persones aturades de més recursos en l'àmbit laboral i hem situat com a prioritat l'ocupació i la formació per a les persones aturades. Gràcies a la tasca de les treballadores i treballadors d'IDEA i la major dotació de recursos municipals hem pogut optar a més oportunitats per a les persones que busquen un treball. No obstant, tractarem de dotar de més mitjans per tal de poder aplegar a molta més gent necessitada de treball en la nostra ciutat".

 

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira