logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

L'Ajuntament aconseguix un acord amb Aigües Potables San Bernardo pel qual sis-centes vivendes del Respirall, Sant Bernat i Santa Maria de Bonaire rebran aigua sense nitrats

Alzira, 8 de febrer de 2018.- Una de les prioritats que hi havia establides, des de principis de la legislatura, en la Regidoria de Gestió Urbanística era el aconseguir que la pràctica totalitat de vivendes de la nostra ciutat tingueren el subministrament d'aigua sense nitrats.

Este objectiu està complit amb el principi d'acord al que ha aplegat l'Ajuntament amb l'empresa Aigües Potables San Bernardo per tal de fer-se càrrec del servei en les sis-centes vivendes ubicades al Respirall, Sant Bernat, així com en Santa Maria de Bonaire.

Fernando Pascual, regidor de l'àrea de Gestió Urbanística ha manifestat la seua satisfacció per l'acord al que s'ha aplegat, "amb este acord demostren, una vegada més, que l'equip de Govern està complint tot allò que s'havia marcat com a preferent".

Per últim assenyalar que Pascual es mostra agraït per la voluntat mostrada per l'empresa d'aigües per tal d'aplegar a l'acord i recorda que al llarg d'esta legislatura s'ha estat proporcionat la necessària mescla d'aigua de la potabilitzadora, per tal de reduir els nitrats a uns mínims històrics a la ciutat d'Alzira. "En estos moments es situen en torn a huit mil•ligrams per litre", segons el regidor.

 

Alzira-sectorizacion-abastec images

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira