logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

Apertura programa ALZIRA: 12 mesos 12 empreses

image

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació es posa en marxa la iniciativa ALZIRA: 12 mesos · 12 empreses, en què el seu objectiu és impulsar de forma directa una nova empresa d'Alzira, constituïda en els dos últims anys, a través d'un Pla de marketing que englobaria l'anàlisi, planificació, organització, difusió i control de resultats durant un mes.

 

Objectiu

Dotar de ferramentes de marketing amb l'objectiu d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials.

 

En què consistix l'ajuda?

L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l'empresa sel·leccionada durant 1 mes de l'any 2020 (el que se li assigne, després de fer-se la sel·lecció) que inclou, un pack de llançament i el suport de dos professionals (un docent de formació i un coach digital) que seràn els encarregats de formar-los i promocionar-los a través de les xarxes socials :

Consulta tot el que inclou el Pack de llançament

IMPORTANT: Sols es concediran 12 ajudes, una per cada mes de l'any 2020.

 

Beneficiaris

Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els dos últims anys, computant-ne des de l´1 de novembre de 2017 fins el 31 d´octubre de 2019.

Les empreses beneficiaries d'esta iniciativa hauran de ser, prioritàriament, empreses amb un component innovador i amb vocació de perdurabilitat, considerant noves empreses a aquelles constituïdes en els 2 últims anys.

 

Presentació sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de novembre de 2019

L'instància i documentació annexa haurà de presentar-se, quan s'obriga el termini, en el Registre d' entrada de l'Ajuntament d' Alzira, (La Clau) segons allò disposat a les Bases específiques de la convocatòria.

 

Procediment de selecció "Elevator Pitch"

Els participants faran una exposició de la seua empresa davant d'una Comissió Avaluadora, a través d'un "Elevator pitch".

La idea bàsica i resumida del elevator pitch és condensar un missatge que cride l'atenció d'algú en pocs segons o minuts, obtenint com resultat un objectiu marcat.

La durada màxima de la presentació serà de 5 minuts.

A l'hora d'avaluar els projectes, la comissió avaluadora tindrà en compte els criteris determinats en les bases de la convocatòria.

Al final de la publicació podeu vore com van ser les presentacions de l´última edició.

 

Ves preparant la teua candidatura

volem Fer-te Visible en 2020

Ara tens l'oportunitat de

potenciar la teua imatge

 

Qualsevol dubte o aclariment, no dubteu en contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira