logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

L’Anell Verd pren forma al paratge de la Garrofera

 

L'Ajuntament demana una subvenció per rehabilitar les Cavallerisses de la vieta Carcaixent-Dénia

Alzira, 5 d'agost de 2019.- El regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, ha visitat les obres de l'Anell Verd al paratge de la Garrofera que unix Alzira amb la costa de la Safor i que es podrà recórrer a peu o en bicicleta, on es podrà passar per la zona de la Trinxera del trenet. També, ha visitat les obres de la via verda del paratge del Portitxol que formen part de l'Anell Verd.

En esta part de l'Anell Verd s'està fent obres de pavimentació del camí i reforestant el conjunt d'esta infraestructura.

El regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Pep Carreres, ha manifestat que el govern municipal "continua apostant per infraestructures sostenibles perquè els ciutadans gaudisquen de forma saludable del terme municipal d'Alzira".

A més, s'ha demanat una subvenció per part de la Mancomunitat de la Ribera Alta a la Unió Europea per a poder adquirir les antigues cavallerisses del ferrocarril en el la part alta del Portitxol, on finalitza el tram d'esta via verda a la zona de La Barraca d'Aigües Vives.

L'anell verd és una infraestructura sostenible que envolta el municipi d'Alzira i que suposa un canvi del model urbà de la ciutat, ja que constituix un nou paradigma de mobilitat més respectuós amb el medi ambient i oferix tot un seguit d'espais d'interacció social. Impulsat per l'ajuntament de la localitat i recolzat per la Diputació, esta infraestructura sostenible ja compta amb prop del 50% del seu itinerari disponible per a les veïnes i veïns, i està format tant per paisatges de ciutat com de muntanya, horta i riu. Aquest anell és un projecte amb què es definix un itinerari per a vianant i ciclistes i que té l'objectiu "Un paisatge de paisatges".

 

anellverdanellverd2anellverd3

 

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira