logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

homeloginsitemap

Menu

El terreny de joc del Luis Suñer, en condicions d’ús després de les tasques de ressembra

Alzira, 29 de novembre de 2019.- El terreny de joc de l’estadi Luis Suñer Picó ja es troba en condicions d’ús després dels treballs de ressembra de la gespa que s’ha portat endavant en les últimes setmanes.

Els tècnics de l’empresa encarregada de les tasques de condicionament de la gespa han donat el vistiplau per a la utilització del camp, per tant el 9 de desembre tindrà lloc l’entrenament de cara al partit del dimecres 11 que enfrontarà la UD Alzira contra la UD Benigànim.

Per tal de vore in situ la situació del terreny de joc el regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha estat a les instal·lacions esportives, acompanyat pels tècnics de l’àrea, directius de la UD Alzira i l’entrenador de l’equip, Pau Quesada, a més dels tècnics de l’empresa que s’ha ocupat de la ressembra.

A partir d’ara l’empresa realitzarà una vigilància exhaustiva del terreny de joc cada vegada que finalitzen tant els entrenaments com els partits disputats, amb l’objectiu de realitzar un suport tècnic i mantindre en condicions òptimes el terreny de joc, siga quina siga l’època de l’any, ja que depenent del factor ambiental cal aplicar diferents criteris per a conservar en condicions la gespa del camp.

“Des de la Regidoria d’Esports volem facilitar les coses a totes les entitats esportives de la ciutat, també a la UD Alzira, per este motiu ens hem posat mans a l’obra tant en el condicionament del terreny de joc com en les instal·lacions de l’estadi pintant els seus accessos i realitzant tasques de manteniment de les diverses estances utilitzades pels esportistes”, ha assenyalat Fernando Pascual.      

terreny de joc del Luis Suñer 20191129 084543 322 terreny de joc del Luis Suñer 20191129 084543 324

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira