logo-ajuntament-alzira-529x90

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

Alzira celebrarà enguany la Festa de l’Arbre al Nou Mirador del Xúquer

L'Ajuntament d'Alzira celebrarà el proper diumenge 9 de febrer la "Festa de l'Arbre" amb activitats per a tota la família des de les 10 fins a les 13 hores en les quals ens acompanyaran els personatges "Bernat i Sucro", que representen l'Anell Verd. En esta ocasió la jornada se celebrarà al Nou Mirador del Xúquer, un espai que demana la participació de la ciutadania per a la seua millora i posada en valor.

El regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Transició Ecològica, Pep Carreres, ha assenyalat al respecte: "La intenció d'esta activitat és la de contribuir a la millora del riu Xúquer i de l'Anell Verd d'Alzira, fent especial èmfasi en l'educació mediambiental i la participació ciutadana per aconseguir-ho , i per això convidem tots els veïns i veïnes d'Alzira a que vinguen.", ha afegit Carreres.

Les persones que hi vullguen participar podran col·laborar amb la plantació d'arbres. Cal acudir a peu o amb bicicleta al mateix Mirador del Xúquer, ubicat al Malecó enfront del poliesportiu Fontana Mogort, a partir de les 10 del matí. A més, s'oferirà als assistents un esmorzar popular a càrrec de l'Ajuntament.

A més de la plantació d'arbres, també s'han planificat tallers coordinats per les associacions i empreses col·laboradores, Creu Roja, Recuperacions Xúquer i Interpreta Natura. També la Cooperativa local Alzicoop col·laborarà regalant plantes als assistents.

La ruta d'observació guiada "Conéixer la Fauna", que començarà a les 10, serà una altra de les activitats on des del mateix Mirador tindrem l'oportunitat de visualitzar un major nombre de pardals aquàtics, com són els blauets o la garseta blanca.

Finalment, hi haurà un acte recordatori del contacontes Llorenç Giménez Tarazona, motiu pel qual realitzarem a les 12 hores un homenatge amb la plantació del seu arbre.

dia de larbre-20190210-WA0008 dia de larbre-20190210 114926

dia de larbre-20190210-WA0009

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

Ajuntament d'Alzira