logo-ajuntament-alzira-529x90

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

Cancel·lada la ruta del bus al cementeri mentrestant estem en estat d’alarma

Alzira, 25 de març de 2020.- Una de les rutes setmanals que oferix el servici de bus urbà d'Alzira és la que cada dijous apropa als usuaris al cementeri municipal.

Des de la Regidoria de Serveis Urbans s'informa que esta ruta queda anul·lada mentrestant estem en estat d'alarma, ja que el cementeri està tancat per a visites.

L'edil del Fernando Pascual, regidor de l'àrea, demana comprensió a totes i tots els que cada dijous utilitzen esta ruta de bus, però al romandre tancat el cementeri no té sentit el mantenir este servei, que no obstant, tornarà a estar en actiu una vegada acabem esta situació d'alarma sanitària en la que tenim com a únic objectiu vèncer al coronavirus per tal de que el dia a dia torne a la seua normalitat.

El regidor aprofita per a recordar que el autobús urbà continua oferint el seu servici habitual en les seus freqüències i rutes, que els usuaris poden utilitzar el bus de manera totalment gratuïta, degut a la situació per la que estem travessant, encara que atenent les recomanacions especials per a evitar contagis i que estan establertes des del moment en que es va declarar l'estat d'alarma, segons ha ressaltat el regidor.

Cancellada ruta bus cementeri

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

Ajuntament d'Alzira