logo-ajuntament-alzira-529x90

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

Alzira compta amb nous parquímetres amb el que es pot fer els pagaments amb targeta

L'Ajuntament d'Alzira ha adjudicat la concessió d'explotació de l'ORA a una nova empresa que serà a partir d'ara l'encarregada de gestionar este servici.

Entre les novetats que aporta l'empresa cal assenyalar el canvi de parquímetres per altres molt més actualitzats i més operatius, i que donen la possibilitat de realitzar el pagament en targeta de crèdit.

Una altra de les variacions amb respecte a esta concessió és la nova aplicació El-Parking, que oferix la gestió per al pagament de l'estacionament regulat des del mòbil en més de 100 ciutats espanyoles.

Es tracta d'una aplicació senzilla d'utilitzar i amb funcions útils per als ciutadans. Quan un conductor trau un tiquet en l'aplicació pot ampliar el temps a distància, finalitzar l'estacionament amb antelació si li sobra temps, així com rebre avisos i notificacions relacionats amb el seu tiquet de la zona regulada.

L'aplicació està disponible per a telèfons intel·ligents amb sistemes operatius iOS o Android i pot descarregar-se de manera gratuïta en les tendes oficials de les aplicacions.

Cal assenyalar, a més, que es pot obtindre informació addicional.
També s'ha habilitat el 607 05 04 75 per a l'atenció a l'usuari.

«Amb esta nova adjudicació donem un pas més cap a la modernització del servici d'aparcament regulat. Són 400 les places que s'oferixen, algunes d'elles sensorit-zades per tal d'afavorir la busca de places lliures, a més d'oferir places de manera exclusiva per a persones amb mobilitat reduïda, la qual cosa ens convertix en una ciutat que aposta per la inclusió de totes i tots», ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans.

20210222 163538 Nous parquímetre.ok

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

Ajuntament d'Alzira