logo-ajuntament-alzira-529x90

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

Alzira es manté per baix de 50 casos cada 100.000 habitants

Actualització de dades COVID

Com cada dijous hui ha tingut lloc la reunió amb els representants dels diferents municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera, per tal de conèixer l'actualitat de casos de COVID i valorar les xifres aportades per Sanitat. Respecte al 31 de març, en Alzira ens hem mantes en 35 casos per cada 100.000 habitants. En total tenim 16 casos actius. En els últims tres dies 1 cas nou.

A la reunió, ha assistit la regidora de Sanitat Gemma Alós, qui ha explicat que "Ens mantenim en xifres per baix dels 50 d'incidència acumulada. Tenim per davant el cap de setmana de Sant Vicent, recordem que és fonamental reduir al mínim la interacció social i seguir les recomanacions del Departament de Salut de la Ribera. Cal esforçar-se per a poder mantindre'ns en esta baixa incidència".

Desitgem que totes les persones que patixen la malaltia es recuperen prompte i puguen tornar a la normalitat i agraïm a tota la població l'esforç pel compliment de les mesures vigents.

En relació a la vacunació, des del departament de Salut de la Ribera, s'està citant a les persones mitjançant el seu telèfon de contacte, indicant la data i hora de vacunació. Per este motiu, és molt important que eixes dades estiguin actualitzades al sistema SIP. Per a poder verificar que són correctes cal accedir ací.

reunio sanitat 2

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

Ajuntament d'Alzira