Menu

S'han lliurat els premis del III Concurs d'Instagram Falles Alzira 2017

Alzira, 18 de maig de 2017.- Ivan Mas, Jesús Peláez i Carla Vidal, els tres guanyadors del III Concurs d'Instagram Falles 2017, han rebut de mans de Diego Gómez, alcalde d'Alzira, i de Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, les Targetes Alzira corresponents als tres primer premis del concurs.
 
Un total de 800 fotos van participar, de les quals van ser escollides pel jurat vint finalistes, i d'estes les tres primeres:
 
"Jo també bramaria", primer premi
"Sense títol", segon premi
"Lluint esportives amb el dibuix de la falla", tercer premi
 
Tant l'alcalde com la vicealcaldessa i regidora de Festes han coincidit en assenyalar la qualitat de les fotos seleccionades, així com que les Falles de la nostra ciutat, declarades  d'Interés Turístic Nacional, a més de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, tenen la millor finestra on mostrar-se i els millors transmissors, la ciutadania. Tots tenim la possibilitat de mostrar al món, a través de la fotografia, com són les nostres tradicions.
 
En unes setmanes es lliuraran les Targetes Alzira als tres guanyadors del III Concurs d'Instagram de Setmana Santa 2017.
 
20170518 111826 IMG 20170518 WA0010
FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+