Menu

L’alcalde d’Alzira participa en la baixada del Xúquer a Sumacàrcer

10 d'agost de 2017.- Ahir de matí, l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, participava en la primera baixada del Xúquer organitzada per l'Ajuntament de Sumacàrcer.

El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta i alcalde de la localitat, Txema Peláez va estar l'amfitrió de la Baixada pel Xúquer al terme de Sumacàrcer en la que van participar també els diputats Pilar Moncho, Ivan Martí i Jose Mª Chiquillo, a més d'altres alcaldes i regidors de la comarca.

A diferència de la setmana passada a Alzira, en esta ocasió si que s'ha pogut completar el recorregut, que s'ha fet amb matalafs unflables. L'eixida va ser des de l'illa de l'Escoletja i acabava a l'embarcador de piragües

Txema Peláez, destaca el potencial del riu i la seua importància mediambiental, que cal preservar amb actuacions com estes, que permeten conscienciar del valor recreatiu i ecològic del riu.

"Ha estat una jornada d'esplai al Xúquer, molt divertida i que reforça la idea de vida al voltant del riu, perquè som gent de riu", comenta Diego Gómez.

Aquesta població ja compta amb una tradició d'activitats lúdiques al riu, com la baix-ada humorís¬tica del riu Xúquer, que se celebra este mateix mes i que compta amb la participació de gran quantitat de veïns.
L'activitat atorga premis:
• A la primera embarcació de construcció pròpia.
• A l'embarcació més creativa.
• Al grup més humorístic.

baixada riu sumacarcer 3

baixada riu sumacarcer 4

baixada riu sumacarcer 2

 

 

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+