Menu

Alzira culmina diumenge les activitats entorn a la Festa de l’Arbre

Alzira, 9 de febrer de 2018.- Este diumenge, 11 de febrer, Alzira culmina les activitats organitzades per la Regidoria de Medi Ambient entorn a la Festa de l'Arbre que donaren inici la setmana passada. El lloc on es duran a terme les diferents activitats previstes són en el riu Xúquer, entre el Pont de Ferro i el de José Pellicer.

A les 10 del matí comença l'activitat de repoblació amb 250 plantes, aproximadament, d'espècies típiques del bosc de ribera. Dita activitat es durà a terme al llarg de tot el matí, a mesura que la gent vaja acudint.

A les 12 hores, es farà una visita guiada per conéixer l'avifauna de la zona del riu i Malecó, amb una durada d'una hora aproximadament.

Al llarg del matí, en la zona de la repoblació, es faran tallers per als participants,així com també es farà un esmorzar amb entrepans i beguda, a càrrec de l'Ajuntament, i es repartiran samarretes i plantes per als participants, fins acabar existències.

Esta activitat compta amb la col·laboració de la Fundació Limne, Alzicoop Coop. V., La Granja de Bitxos, VACIF, Creu Roja Alzira, Interpreta Natura, ClearPet, Grefusa i la Falla Sant Joan.

11-febrer-dia-de-l arbre

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+