Menu

L’Aula Mentor d’IDEA ja compta amb 185 usuaris/àries en el 2018 i es troba entre les 15 ciutats amb més matrícules de tot l’Estat

Alzira, 13 de febrer del 2018. L'Ajuntament d'Alzira, de la mà de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ofereix a dia de hui 185 matrícules d'Aula Mentor, que permet a la ciutadania realitzar més de 120 especialitats de cursos on-line, avalats pel Ministeri d'Educació. Alzira es posiciona entre les 15 ciutats amb més usuaris/àries de tot l'estat espanyol.

Per al responsable de l'àrea, Ivan Martínez: "la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l'itinerari professional. Al respecte, des d'IDEA es participa en el programa d'Aula Mentor que ofereix més de 120 cursos on line, els quals es troben actualitzats en tot moment i a l'abast de la ciutadania. Aquesta formació professional que es realitza per mitjà d'IDEA va destinada a totes aquelles treballadores i treballadors en actiu que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements, com també a desocupades i desocupats amb la finalitat de facilitar la seua inserció en el mercat laboral així com contribuir a la promoció de l'auto-ocupació".

IMG 1332

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+