Menu

L’Ajuntament repartix bossetes de sucre amb frases en valencià per a les falles

Alzira 12 de març de 2018.- La regidoria de Cultura, Esports i Promoció del Valencià de l'Ajuntament d'Alzira enceta una campanya de promoció del valencià adreçada a l'àmbit festiu. Es tracta d'una acció de repartiment de bossetes de sucre amb frases en valencià de personatges il·lustres valencians.

Aida Ginestar, regidora de Cultura, Esport i Promoció del Valencià, assenyala que amb esta campanya "l'Ajuntament d'Alzira aposta per visualitzar més el valencià en un sector tan important per a la seua normalització com el festiu, en especial les falles, de gran implantació social, i un dels àmbits on es manté molt viu".

Les falles interessades a participar en la campanya poden passar a arreplegar les caixes de sucre per l'Oficina del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià) (c/Rambla s/n, 2a planta) 96 245 92 50 ext. 318 i 317.

Recentment l'Ajuntament d'Alzira, de la mà del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), ha portat a terme altres campanyes de normalització en sectors com el del comerç, com el repartiment de bosses de tela amb el lema de "Bon Nadal" i vocabulari nadalenc adreçades a forns, pastisseries, fruiteries i verduleries.

FotoFallersSucre

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+