Menu

Alzira i RENFE col·laboren en la promoció de la BIOSFIRA

Alzira, 12 d'abril del 2018. L'Ajuntament d'Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l'Agència IDEA, col·laborarà amb Renfe per a la promoció i la difusió de la Biosfira, la segona fira de la sostenibilitat que se celebrarà a Alzira del 18 al 20 de maig al Parc de l'Alquenència.

Per al regidor de l'àrea, Ivan Martínez: "des de l'Ajuntament d'Alzira agraïm el suport i la col·laboració de Renfe i reafirmem el nostre compromís amb el transport sostenible i públic, a més de poder sumar entre entitats per poder difondre els valors d'una economia més verda i sostenible".

Per part de l'empresa pública ferroviària es promocionarà en la publicitat de les màquines expenedores de bitllets de rodalies i en els mateixos trens de rodalies de València. L'afluència diària de viatgers és d'uns 40.000 al dia, a més a més d'incloure l'esdeveniment de la fira en la pàgina web de Renfe. Per la seua part l'Ajuntament d'Alzira inclourà el logo i la publicitat de Renfe en tota la promoció de la Biosfira, com un mitjà públic de transport sostenible i integrador.

Biosfira-Alzira-680x365 c

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+