Menu

L’Ajuntament d’Alzira informa per a previndre robatoris en els camps

Alzira, 13 d'abril de 2018.- La Regidoria d'Agricultura i Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alzira, amb acord del Consell Municipal Agrari d'Alzira, està difonent mesures de prevenció de robatoris en el camp. Ho està fent a través de les xarxes socials i amb cartells que estan disposant-se en llocs visibles de diverses zones del terme municipal, com la Casella, el Pla de Corbera i la Garrofera.

Amb estos cartells s'informa la ciutadania que davant una situació anòmala o de sospita d'actes delictius s'ha d'informar els cossos de seguretat o al Centre de Coordinació d'Emergències. Han de telefonar al 96 241 03 66/ 091/ 96 245 59 61 (Policia Nacional), al 96 245 92 53/ 687 99 38 75 (Policia Local/ Secció Rural) o al 112 (emergències).

Esta mesura complementa les que es duen a terme dins la denominada "Operación Campo" la qual impulsa la Comissaria de la Policia Nacional a Alzira. La mateixa s'activa quan un afectat telefona la Policia Nacional referint-se a la mencionada operació. En eixe moment es transmet ràpidament la telefonada a la Secció de la Policia Nacional responsable de la prevenció dels robatoris en el camp.

El regidor responsable d'Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, assenyala que "tal com se'ns ha transmès reiteradament per la Policia Nacional, és molt important la col·laboració ciutadana per a la prevenció dels robatoris, sobretot en el camp. Per això considerem fonamental que la gent col·labore si veu algun acte que considera que pot ser delictiu".

CARTELL ROBATORI

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+