logo alzira

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

Esta setmana es realitzarà un nou tractament preventiu per al control del mosquit tigre

Alzira, 09 de juliol de 2018.- L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Sanitat, informa que esta setmana, concretament els dies 11, 12 i 13 de juliol, els tècnics de l’empresa Lokímica estaran a Alzira realitzant el tractament preventiu per al control del mosquit tigre.

Els tractaments se centraran especialment en les urbanitzacions situades al voltant del nucli urbà; zona de La Muntanyeta del Salvador, Vilella, El Racó, El Respirall i Santa Maria de Bonaire (La Graella).

Esta empresa, licitadora encarregada de subministrar el tractament, es posarà, a més, a l’abast de la ciutadania per a resoldre qualsevol incidència que es puga produir.

Cal destacar que el mes passat ja es va encetar el tractament preventiu davant el mosquit tigre al terme municipal d’Alzira, dins de la campanya gestionada pel Consorci de la Ribera.

Estos insectes generen seriosos problemes en la nostra ciutat, tant per les seues doloroses picadures com per les malalties que poden transmetre. En este context és totalment necessari prendre mesures conjuntes per a controlar les seues poblacions i minimitzar els seus efectes.

Consulta informació específica al web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, www.san.gva.es/mosquito-tigre.

mosquito

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira