logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Menu

El Norte Perdido i AFA reben de l’Ajuntament més de 2.000 euros cadascuna per la donació de Texlimca

Alzira, 10 de juliol de 2018.- La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, i el gerent de Texlimca, Pedro Andrés,han fet efectiva, este matí, la donacióde més de 4.000 eurosa les associacions El Norte Perdido (Sin Rumbo) i AFA Associacions de Familiars d’Alzhèimer. Es repartiran 2.177,79 euros per a cadascuna.

Texlimca SA té l’autorització de l’Ajuntament d’Alzira per a l'arreplega selectiva de roba usada en la nostra ciutat, amb la col·locació de contenidors en la via pública. Des de 2015 ha incorporat la recollida d'oli domèstic usat. En l’acord d’esta autorització està previst que un percentatge de la recaptació es destine als fins d’interés social que estime convenient i recomane l’Ajuntament.

Des de la Regidoria de Serveis Socials es va proposar destinar l’ajuda d’enguany a AFA Associacions de Familiars d’Alzhèimer, que la conformen moltes famílies, i a El Norte Perdido (Sin Rumbo), que ha ampliat els seus projectes. Per part d’AFA, han arreplegat el xec Ainhoa Esquer i Javier Giménez, i de El Norte Perdido, Amparo Roca i Alicia Moltó.

Mir ha destacat: “Qualsevol ajuda per a les entitats i associacions amb fins socials sempre és benvinguda i esta ajuda extra redunda en el benefici final dels usuaris i destinataris per als qui treballen estes dos associacions a les quals hem decidit destinar la donació de Texlimca d’enguany. Agraïm també la col·laboració d’esta empresa alzirenya i la seua aposta perquè estes ajudes es destinen a fins socials”.

Per la seua part, Andrés ha agraït la tasca tan important que fan estes associacions i tota la gent que treballa en elles. A més, ha destacat que espera que esta donació puga fer-la durant molts anys, inclús poder augmentar la quantitat destinada.

texlimca

FacebookTwitterLinkedinRSS FeedShare on Google+

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira