logo-ajuntament-alzira-529x90

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Personal Temporal

     Amb l’entrada del nou any, ha començat la segona fase dels Programes de Qualificació Professional Inicial que s’estan duent a terme en l’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria d’Educació.


----------------------------------------------------------------------------

 

     La primera fase, que es va iniciar al setembre de 2012, va finalitzar el desembre passat. La regidora d’Educació, Anabel Juárez, va visitar els dos PCPI que es realitzen a Alzira.

 

     En el cas del PCPI de Peluqueria, que s’està fent en el Centre de Participació Ciutadana, es va organitzar una desfilada de models amb diferents pentinats realitzats pels/per les mateixos/eixes alumnes. A la desfilada van assistir els pares i mares dels/de les alumnes, els quals van quedar sorpresos amb els coneixements adquirits pels seus fills/illes.

 

     Respecte al PCPI de Jardineria, modalitat d’Educació Especial, la regidora va visitar els treballs que estan realitzant en els jardins de l’IES Rei En Jaume.

 

     Esta segona fase, finalitzarà al juny d’enguany, i comporta la realització de pràctiques professionals. En el cas de l’alumnat de Peluqueria, les realitzaran en centres de Peluqueria de la nostra localitat; mentres en el cas de l’alumnat de jardineria, les faran en diferents instal·lacions municipals, com és el cas de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar.

 

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

Ajuntament d'Alzira