logotipo-alzira-roig

facebook instagram Twitter-Download-PNG Youtube Youtube

Loading…
  • 0

patrimonio calendari municipalpatrimonio guia gastronòmicapatrimonio la ribera del xuquerpatrimonio guia virtual dalzirapatrimonio exposicionspatrimonio senderismepatrimonio valencia terra i marpatrimonio parcs naturalspatrimonio turismepatrimonio centre BTT de la ribera

OCI I TEMPS LLIURE

OCI I TEMPS LLIURE 

 

Alzira disposa de nombroses zones verdes per a esplai dels seus veïns i visitants.

 

El major parc de tots els que té la ciutat, el parc per excel·lència, és el que es troba en la barriada que li dóna nom: l'Alquenència. El formen 52.205 m2 amb una vegetació variadíssima, passejos, espais de jocs per a adults i xiquets, pinars i una zona alta des de la qual es veu el conjunt de la zona verda.
 

El parc de les Basses es troba al sud-est de la ciutat, en una franja delimitada per l'accés a la variant i a la carretera comarcal en direcció a Gandia, i ocupa 4.200 m2.
 

Altres espais verds i urbans els trobem en el centre de la ciutat: la glorieta de la plaça Major, la plaça del Regne, la plaça d’Ana Sanchis, els jardins de la Constructora, la plaça i parc de la Rambla i el de la ronda d'Algemesí, en els voltants del Pont de Ferro sobre el Xúquer, el palmerar de la variant, etc.

Sant Roc,6, 46600, Alzira, València

96 240 04 50   ajuntament@alzira.es

logo alzira