Rubén Palau Castany (19-23) Currículum

1. TITULACIÓ

Estudis d’ARQUITECTURA TÈCNICA realitzats a l’Escola Universitària d’Arquitectura Tècnica de València. Es va obtindre el títol el 14 de Novembre de 1.996.

Titulació d’ENGINYERIA EN L’EDIFICACIÓ realitzat a l’Escola Universitària d’Enginyeria d’Edificació de la Universitat Politècnica de València, en Setembre de 2.011.

Actualment inscrit en el Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes de València amb el número 3.225, i en el Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics d’Alacant amb el número 05824.

2. CONEIXEMENTS ADICIONALS

Entre d’altres, destaquen els següents cursos:

– Jornada, Nova regulació de Gestió i Control de Qualitat en obres d’edificació LG-14, octubre de 2015. Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de València.

– Curs Aplicació pràctica dels Documents Bàsics SI i SUA als projectes d’activitat, abril de 2014. Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de València

– Curs per a Certificació Energètica d’Edificis, novembre de 2013. Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de València.

– Curs d’anglés específic per a Arquitectes Tècnics impartit pel Col·legi Oficial d’Arquitectes Tècnics de València.

– Juny – Juliol de 2.010. Curs de REHABILITACIÓ BÀSICA D’EDIFICIS, impartit al Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de València.

– Curs sobre Patologies més freqüents amb origen en la humitat en els edificis, març de 2009, Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de València.

– Novembre – Desembre de 2.008, Curso de “PERITOS JUDICIALES”, celebrat en el Col·legi Oficial de Aparelladors i Arquitectes Tècnics de València.

– Curs d’“Urbanisme i Ordenació Territorial”, octubre de 2005. Institut Tecnològic de la Construcció (AIDICO).

– Maig de 2.006, participació en les Sessions Tècniques sobre “LA PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA COM A MODEL DE CANVI EN LAS EMPRESES DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓN.” Celebrat al Col·legi Oficial d’Arquitectes Tècnics d’Alacant.

– Novembre de 2.005, “CURS D’HABILITATS PER A DIRECTIUS D’EMPRESES DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ”, realitzat a Valencia per l’empresa Iter Consultores S.L.

– En l’any 2.000, Tècnic Municipal a l’Ajuntament de Canals, fins a l’any 2.004 en que vaig decidir finalitzar les funcions municipals, i vaig continuar amb l’exercici de la professió liberal.

– En Juny de 1.997, a l’Oficina Municipal d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alzira, funcions d’Arquitecte Tècnic Municipal fins a Juny de 1.999, combinant ambdós treballs de Direcció d’obra particular.

3. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Des de febrer de 1.997, titular en despatx d’Arquitectura Tècnica realitzant les següents tasques:

·           Direccions d’execució material d’obra.

·           Control de Qualitat de les obres.

·           Coordinacions de Seguretat i Salut.

·           Redacció de projectes de rehabilitació.

·           Redacció de projectes de demolició.

·           Redacció de projectes d’obra nova (dins de les meues competències)

·           Redacció de projectes d’activitat.

·           Arquitecte Tècnic municipal als Ajuntaments d’Alzira (2 anys) i Canals (4 anys)

·           Redacció de documents urbanístics, així com modificacions puntuals del Pla General, col·laboracions en la redacció de Pla Parcial, Projectes d’urbanització, Declaració d’Interés Comunitari (D.I.C.), etc.

Des de l’1 d’agost de 2.017, funcions de Cap d’Obra a la localitat de Xàbia com a responsable de l’empresa Bauen Empresa Constructora, S.A. amb sede a Madrid.

OBRES SINGULARS:

REDACCIÓ DE PROJECTE, DIRECCIÓ D’OBRA I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT EN L’EXECUCIÓ DE NAU INDUSTRIAL DE 3.000 M2 . ALZIRA (VALÈNCIA)

DIRECCIÓ D’OBRA, CONTROL DE QUALITAT I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT EN L’EXECUCIÓ DE VIVENDA UNIFAMILIAR AILLADA. ALZIRA (VALÈNCIA)

DIRECCIÓ D’OBRA, CONTROL DE QUALITAT I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT EN L’EXECUCIÓ D’EDIFICI DE 15 VIVENDES I SOTERRANI GARATGES. ANTELLA (VALÈNCIA)

DIRECCIÓ D’OBRA, CONTROL DE QUALITAT I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT EN L’EXECUCIÓ DE 12 VIVENDES PAREADES I AILLADES. ALZIRA (VALÈNCIA)

DIRECCIÓ D’OBRA, CONTROL DE QUALITAT I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT EN L’EXECUCIÓ D’EDIFICI PER A POLICLÍNICA. ALZIRA (VALÈNCIA)

DIRECCIÓ D’OBRA, CONTROL DE QUALITAT I COORDINACIÓ DE SEGURETA I SALUT EN L’EXECUCIÓ D’EDIFICI DE 17 VIVENDES I GARATGES. CARCAIXENT (VALÈNCIA)

DIRECCIÓ D’OBRA, CONTROL DE QUALITAT I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT EN L’EXECUCIÓ D’EDIFICI DE 18 VIVENDES I SOTERRANI GARATGES. L´ALCÚDIA (VALÈNCIA)

DIRECCIÓ D’OBRA, I CONTROL DE QUALITAT EN L’EXECUCIÓ D’EDIFICI DE 40 VIVENDES I DOS SOTERRANIS GARATGES I ZONA AJARDINADA AMB PISCINA. ALCOY (ALACANT)

REDACCIÓ DE PROJECTE, DIRECCIÓ D’OBRA I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT EN L’EXECUCIÓ DE NAU MAGATZEM (10.000 M2) I EDIFICI D’OFICINES. (1.000 M2) ALZIRA (VALÈNCIA)

DIRECCIÓ D’OBRA, CONTROL DE QUALITAT Y COORDINACIÓ DE SEGURETAT Y SALUT EN L’EXECUCIÓ D‘EDIFICI DE 49 VIVENDES I GARATGES. ALZIRA (VALÈNCIA)

INTERVENCIÓ EN ALTRES OBRES

– Edifici de 45 V.P.O. amb locals comercials i soterranis garatges a Tavernes de la Valldigna, Direcció d’obra. Promociones Gesvalpa, S.L.

– Edifici per a oficines a Alzira, polígon industrial “Q”,. Direcció de obra. Empresa Grúas Almo, S.L.

– Edifici de 50 vivendes de renta lliure en Benetuser. Direcció d’obra. Empresa Inther Roig, S.L. Premi Bancaixa per la tutorització d’un alumne en el seu projecte final de carrera realitzat en l’obra.

– Edifici de 38 vivendes de renta lliure a Alzira. Direcció d’obra. Empresa Clásica Urbana.

– Edifici per a sala de bingo, a Alzira, polígon industrial “O”. Direcció d’obra. Empresa Nacoal 2.000, S.L.

– Ampliació del Col·legi Trafalgar a València. Redacció de projectes i direcció d’obra. Empresa Col·legi Trafalgar, S.L.

– Edifici per a dos vivendes i locals comercials a Alzira. Direcció d’obra. Empresa Gemser. C.B.

– Rehabilitació integral i ampliació d’edifici per a cinema – auditori (Cine Valencia) a Canals. Direcció d’obra. Ajuntament de Canals.

– Ampliació d’edifici per a oficines en Av/ de los Deportes en Alzira. Direcció d’obra. Empresa Clásica Urbana.

– Integrant de l’equip redactor del Pla Parcial i Avantprojecte d’Urbanització PPR01 d’Alzira.

– Gestió coordinació i assessorament en l’execució de l’Urbanització Sector I Terciari de Massalavés i edifici Plataforma Logística de distribució de Levante per a Plus Supermercados.

– Edifici d’oficines noves instal·lacions, a Tavernes de la Valldigna. Direcció d’obra. Empresa Asfaltos Chova.

– Ampliació del Magatzem distribuïdor, en el sector de l’alimentació, al Polígon Industrial Carretera d’Albalat. Redacció del projecte i direcció. Empresa Coaliment València.

– Ampliació d’instal·lacions per a concessionari Peugeot en Av/ de los Deportes. Alzira. Direcció d’obra. Empresa Autosalón, S.L.

– Diversos edificis industrials per a les noves instal·lacions de l’empresa Talleres Xúquer en Carcaixent. Redacció de projectes i direcció d’obra.

– Parc infantil amb cafeteria a Algemesí. Redacció de Projectes i Direcció d’obra. Empresa Play-ship, S.L.

– Edifici per a local comercial i oficines al Polígon industrial “O” d’Alzira. Redacció de projecte i Direcció d’obra. Empresa Construcciones Alcañiz Llorens, S.L.

– Habilitació d’oficines per a l’empresa Grefusa. Redacció de projecte i direcció d’obra.

– Edificis varis de vivendes i un llistat de projectes de reforma i habilitació tant de vivenda com de locals comercials.

4. INFORMÀTICA I IDIOMES

Coneixement i us dels següents programes:

– Programa de dibuix Autocad 2014.

– Paquet Office: Word, Excel, Paint, etc.

– Programa de medicions: Arquímedes, principalment. També he treballat amb el Presto.

– PDF Architect i PDF Creator.

– Acrobat Reader.

– CCwin, programa per al Control de Qualitat en Edificació.

Respecte als idiomes:

– Nivell intermedi d’anglés, escrit i parlat.

– Nivell alt de valencià parlat.

5. AFICIONS

Practique esport assíduament, principalment bicicleta de muntanya BTT i carretera.

També navegació a vela i rutes de muntanya a peu.