Alba Sánchez campiona de la Copa d’Espanya Absoluta 2023

L’haltera alzirenya Alba Sánchez Ferrer, es va proclamar campiona d’Espanya absoluta d’Halterofília. Estava seleccionada en la quarta posició, per les marques realitzades enguany, però va realitzar una gran competició superant les seues marques personals actuals i alçant 84 kg en arrancada i 104 kg en dos temps, sumant un total olímpic de 188 kg. Es trobava amb les millors alçadores del panorama nacional, totes elles preparant el mundial absolut i Alba amb aquest resultat va guanyar el seu primer títol de Campiona de la Copa d’Espanya.

El Centre d’Alt Rendiment de la ciutat de Lleó va acollir la celebració el passat dissabte 26 d’agost, de la Copa d’Espanya sub 15, sub 17 i absoluta d’Halterofília, un nou format de competició promogut per la RFEH perquè les promeses de l’halterofília pogueren participar amb els referents absoluts.

Les passades edicions es realitzaven per separat i es classificaven les quinze millors, ara els deu primers situats en el rànquing nacional en categoria masculina i femenina i per edats.

Actualment Alba es troba de concentració sota la supervisió del seleccionador nacional Víctor Galván preparant el mundial que tindrà lloc des del 2 al 18 de setembre, on estarem pendents de la participació d’Alba.

L’equip tècnic del club Halterofília Alzira vol ressaltar i agrair el treball de l’antiga alçadora i actual entrenadora Estefania Juan, per la programació realitzada per a Alba.